Kamers

Volgende Degas


Muren bedekt met lambrisering jurk zalm roze en beige, de kamer van 43 m2 heeft een bed in 160 van brede en lange 200; marmeren open haard; kleine aangrenzende lounge van 10 m2 aan muren bedekt met houten lambrisering, met een sofa bed; badkamer met bad en douche, wastafel; Aparte WC.
Het kan eventueel worden voorgesteld met de aangrenzende Renoir kamer.

plus...

Renoir kamer

Crimson geheugen en oude gouden decoratie, het huis van 40 m2 heeft een bed in 160 voor wide en 200 lange; marmeren open haard; badkamer met bad en douche, wastafel en bidet; Aparte WC.
plus...

Sisley kamer

Beklede muren van gele afdrukken, de kamer heeft een bed in 160; breed en 200 lange marmeren open haard; badkamer muren bedekt van houtbewerking met bad en wastafel; Aparte WC.
plus...

Kamer Monet

De ingericht met blauwe prints met een kelder in ivoor lambrisering, heeft de kamer van 38 m2 een alkoof met een bed 140 breed en lange 190; marmeren open haard; badkamer met bad en douche; zinken; Aparte WC.

Plus...

Kamer Pissarro

Muren bedekt met strogele prints, kamer 25 m2, toegankelijk voor mensen met een handicap in een rolstoel, heeft een hemelbed in 160 voor wide en 200 lange. marmeren open haard; badkamer met comfortabele douche, wastafel en WC

Plus...